Центр ГІС-технологій ArcGis.Zhytomyr

PER ASPERA AD ASTRA

Центр ГІС-технологій ArcGis.Zhytomyr створено з метою розвитку та впровадження геоінформаційних технологій в навчальний та науковий процес. На базі лабораторії студенти та викладачі отримують консультації та нові навички щодо роботи в програмному середовищі ArcGIS. Науковці університету мають можливість імплементувати геоінформаційні технології в уже запущені наукові проекти або створювати нові.

Наразі науковцями університету з використанням геоінформаційних систем реалізуються наступні проекти: “Оцінка рівня соціальної безпеки в умовах поширення коронавірусної інфекції (COVID-19)”, “#StopFake!”, “Трансформація сільських територій Житомирської області”, “Оцінка рівня продовольчої безпеки країни в умовах запровадження ринку землі”.

Всі бажаючи вивчити основи ГІС (студенти, викладачі, аспіранти, співробітники) мають можливість пройти онлайн курс “ArcGIS Pro-базовий курс”. Одночасно Центр геоінформаційних технологій виступає як консультативна платформа, де всі, у кого виникають наукові ідеї, можуть отримати консультації та допомогу. Лабораторія обладнана сучасними комп’ютерами, які відповідають вимогам програмного комплексу ArcGIS. Сертифіковані співробітники по роботі в ArcGIS Pro володіють на високому рівні навичками по впровадженню геоінформаційних систем в наукові проекти.

Дистанційне зондування Землі
Дистанційне зондування Землі
Дистанційне зондування Землі
Дистанційне зондування Землі