На виставці “АГРО-2020” Поліський національний університет нагороджений золотою медаллю за впровадження космічних та геоінформаційних технологій

PER ASPERA AD ASTRA

У Києві 11-14 серпня проходила 32-а Міжнародна агропромислова виставка «AGRO-2020». У її відкритті взяли участь голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко та представники Поліського національного університету. На заході в експозиції Житомирської області демонструвалися, зокрема, досягнення регіонального інноваційно-космічного кластеру “”Полісся”.
За результатами виставки Поліський національний університет нагороджений золотою медаллю за розробку комплексу моніторингу стану та прогнозування розвитку аграрного сектора на основі космічних та геоінформаційних технологій.
Довідково: “АГРО-2020” виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах аграрного сектору України, а також діловим заходом, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Захід є унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

#risc