Global Teach Ag Network “Конфлікт і сільське господарство: Україна”

PER ASPERA AD ASTRA

Глобальна мережа Teach Ag надає освітянам можливість вирішувати проблеми глобальної трансформації харчових систем. Глобальна мережа Teach Ag об’єднує світових експертів, практиків, організації та підприємства з освітянами з усього світу. Одне із провідних питань для Teach Ag – продовольча безпека.

Доктор Віталій Данкевич, професор Поліського національного університету, провів захід для Teach Ag “Конфлікт і сільське господарство: Україна”, щоб розширити обізнаність освітян про наслідки війни в Україні для сільського господарства. 

Це був 60-хвилинний семінар для підвищення обізнаності та надання можливостей для співпраці між освітянами та виробниками продовольства. Після короткої презентації “Війна в Україні: глобальний продовольчий виклик” відбулися дискусії з освітянами та аналітиками аграрних ринків.

При організації заходу ставилися такі цілі:

1) Надати розуміння наслідків російського вторгнення в Україну для українського сільського господарства та глобальної продовольчої безпеки.

2) Визначити ресурси для використання викладачами у створенні міждисциплінарних зв’язків навчальної програми з актуальними світовими геополітичними проблемами та українським сільським господарством.

3) Активізувати співпрацю в глобальній спільноті освітян щодо конфлікту в Україні.