Делегація Поліського національного університету в Одесі презентувала досвід функціонування інноваційно-космічного кластера «Полісся»

PER ASPERA AD ASTRA

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбулася робоча зустріч-семінар, результатом якої стало підписання меморандуму про створення науково-технічного кластеру Причорноморського регіону. Основою робочої дискусії і доповідей було обговорення можливостей застосування космічних технологій моніторингу та дистанційного зондування Землі для розробки та створення програм успішного економічного розвитку Південного регіону України.
У новостворений кластер, в рамках якого буде проводитися науково-дослідницька, організаційна та проєктна діяльність, увійшли представники різних організацій та департаментів.
Делегація Поліського національного університету представила напрацьований досвід щодо створення і подальшого розвитку регіонального інноваційно-космічного кластера «Полісся», діяльність якого покликана забезпечити отримання позитивних соціально-економічних та екологічних ефектів від поєднання технологічних, науково-освітніх та культурних інновацій з прикладним використанням космічних технологій у розвитку регіону.

#risc

#risc

#risc